GreenFood

GreenFood

GreenFood är kost som består av vegetabiliska ekologiska råvaror, utan gluten och mejeriprodukter. Lätt förenklat vegan utan gluten eller raffinerat socker. Vi använder grönsaker nötter och frön och många maträtter maten kan även vara Rawfood till viss del. Smakerna är otroliga och maten är näringstät och mättande. Den mat vi äter lagas och serveras i vårt hus. Du har möjlighet att diskutera med Kocken kring tillagningsprinciper och även få studera de maskiner vi använder. Råvarorna odlas lokalt  All mat är ekologisk/ närproducerad. Vi försöker ge dig alternativ till kaffe men om du känner att du önskar kaffe så finns det tillgång till det.
 Vi serverar ingen alkohol och uppmanar dig att under veckan låta bli att dricka alkohol men självklart väljer du själv.
 

Linda Abrahamsson – GreenFood

Linda Abrahamsson Linda Abrahamsson

Linda driver eget företag. Har arbetat på provkök med att utveckla recept och laga mat. Lindas matfilosofi är att mat ska vara god, vacker, hälsosam och tillagad med kärlek.

Göran Pändel Berggren – GreenFood

Göran Pändel Berggren Göran Pändel Berggren

Varit i branschen sedan -84. Började intressera mig för matlagning redan i tonåren. Intresset och kunnandet har ärvts i generationer.  Jag har arbetat inom krog, konferens, hotel och företagsrestaurang samt drivit egen restaurang & festvåning.
Driver sedan 2008 Görans kök mat och event AB. Har också arbetat på uppdrag som meny- och receptutvecklare åt ett globalt restaurangföretag samt representerat dem med gästspel i Europa och USA. På senare år intresserat mig mer och mer för växtbaserad mat och dess positiva inverkan på kropp och själ.
//Göran