GreenFood

GreenFood

GreenFood är kost som består av vegetabiliska ekologiska råvaror, utan gluten och mejeriprodukter. Vi använder grönsaker nötter och frön och många maträtter maten kan även vara Rawfood till viss del. Smakerna är otroliga och maten är näringstät och mättande. Den mat vi äter lagas och serveras i vårt hus. Du har möjlighet att diskutera med Krocken kring tillagningsprinciper och även få studera de maskiner vi använder. Råvarorna odlas lokalt av vår bonde Antonio och han kommer många gånger under veckan och levererar. All mat är ekologisk och närproducerad. Vi försöker ge dig alternativ till kaffe men om du känner att du önskar kaffe så finns det tillgång till det.
 Vi serverar ingen alkohol och uppmanar dig att under veckan låta bli att dricka alkohol men självklart väljer du själv.

Linda Abrahamsson – GreenFood

Linda driver eget företag. Har arbetat på provkök med att utveckla recept och laga mat. Lindas matfilosofi är att mat ska vara god, vacker, hälsosam och tillagad med kärlek.

Kathrin Söderberg - RawFood

Kathrin är österrikiska men har bott i sammanlagt fem länder och har alltid haft ett intresse för hälsosam mat. Kathrin är raw-food kock med en passion för raw och växtbaserad mat, holistisk livsstil. Under flera år har hon varit ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Kathrin har gått en tre månaders utbildning på Creative Health Institute i Michigan, USA för att bli diplomerad raw chef. Hon har arbetat på Vici Rawfoodfabriken, på Kungsholmen. (Essentially raw). Nu bor hon här i Nerja.