Yogaresor 2023/2024

loading...

Njut av hälsosam Green-Food,Yoga och spännande vandringar. Du får efter denna vecka erfarenheter som gör det möjligt att ändra på något i din kosthållning om du så önskar. Kunskap, recept och duktiga instruktörer är allt som behövs.

Ingår i resan

I priset är följande inkluderat: Boende med lakan och handdukar. Alla måltider samt alla planerade aktiviteter så som vandringar och utflykter. Transfer till och från flyget bekostas av dig men vi kan samordna för er som deltagare.
Du anmäler dig till ingrid@sat-nam.se och kommer att få bekräftelse på mail. Faktura skickas i mail till dig. Du behöver ange om du reser som privatperson eller via företag. Är resan via företag var god ange org.nr. samt företagsnamn. För dig som reser genom företag tillkommer moms på angivet pris. Resan betalas dels genom en anmälningsavgift och en slutgiltig avgift. På fakturan framgår vad som gäller.

Personlig information

När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse och en faktura samt annan information som är bra att ha inför resan.

Resegaranti

VI HAR ORDNAT RESEGARANTI HOS KAMMARKOLLEGIET
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Du behöver säkerställa att du har erforderliga försäkringar och ansvarar själv för din flygbiljett. 

Avbokningsregler

Bokningsavgiften betalas i samband med bokning 2500:- denna avgift återbetalas ej om deltagare avbokar, Deltagare kan hitta ersättare som då kan öveta bokningen. slutgiltig avgift för resan erlägges i genomsnitt 1 månad innan avresa. vid avbokning efter erlagd slutgiltig avgift  återbetalas  avgiften om ersättare kan ta platsen. Du kan kontrollera din hemförsäkrings skydd i många fall kan du utnyttja den vid avbokning.

Flygbiljett

Du ordnar själv med flyg och vi kommer sätta er i kontakt med varandra så att transfer kan samordas. Transfer ingår ej i resan.
 Taxi kostar ca 750:- enkel Malaga flygplats- Nerja, om du åker på egen hand. Vi kan tillhandahålla bra taxibolag som hittar till gården.

Så tycker deltagarna:
- Boendet stort och Fräscht, trivdes bra i mitt rum.
- Maten Topp!!!
- Fantastisk mat.
- Mycket bra vandring
- Bra att det fanns två nivåer på vandringar, Rio chillar var en häftig vandring.
- Personliga förändringar: Lite insikter faller på plats här och där. Piggare känner mig inspirerad av att leva bättre.
- Fantastiskt koncept, Ni är fantastiska personer, alla tre delar skapar en helhet.

Kalender

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti:
Länk till Kammarkollegiet!

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet: 
Länk till information om resegaranti hos Kammarkollegiet!