Yogaresor 2024

loading...

Följ med på retreat i vackra Nerja omgivna av bergen, havet, grönskan, solen och det behagliga klimatet.
 
Vi kallar yogaresan för ”retreat” eftersom veckan ger dig en möjlighet att dra dig tillbaka långt från vardagslivet. Vi vet att du kommer att åka hem igen välmående, med upplevelser och inspiration som varar länge. Tidigare deltagare berättar hur de laddat kraft och glädje och kommit i gång med livsstils-förändringar. Retreatveckan är både en yttre och en inre resa där allt samverkar och gör gott för dig.
 
Vi bor i privata villan Casa Larwik, som ligger avskilt och vackert belägen i rogivande omgivningar med vidsträckta vyer över hav och berg. I trädgård och poolområde finns plats för glatt umgänge men också för egen tid. Vi tar emot max 12 deltagare som bor i dubbel- eller trebäddsrum med gemensamma duschar och toaletter.

Vi njuter av Green Food, ekologisk, vegetarisk mat, lokalt odlad, kärleksfullt tillagad, naturligt fri från gluten och mejeriprodukter.

Varje dag är fylld av sköna aktiviteter som yoga, utflykt, vandring, samtal och mycket mer. Mer information under respektive resa och ledare.

Ingår i resan

I priset är följande inkluderat: Boende med lakan och handdukar. Alla måltider samt alla planerade aktiviteter så som vandringar och utflykter. Transfer till och från flyget bekostas av dig men vi kan samordna för er som deltagare.
Du anmäler dig genom att klicka på "Boka Här-knappen" till höger och kommer att få bekräftelse på mail. Faktura skickas i mail till dig. Du behöver ange om du reser som privatperson eller via företag. Är resan via företag var god ange org.nr. samt företagsnamn. För dig som reser genom företag tillkommer moms på angivet pris. Resan betalas dels genom en anmälningsavgift och en slutgiltig avgift. På fakturan framgår vad som gäller.

Personlig information

När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse och en faktura samt annan information som är bra att ha inför resan.

Resegaranti

VI HAR RESEGARANTI HOS KAMMARKOLLEGIET
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Du behöver säkerställa att du har erforderliga försäkringar och ansvarar själv för din flygbiljett. 

Avbokningsregler

Bokningsavgiften betalas i samband med bokning 2500:- denna avgift återbetalas ej om deltagare avbokar, Deltagare kan hitta ersättare som då kan öveta bokningen. slutgiltig avgift för resan erlägges i genomsnitt 1 månad innan avresa. vid avbokning efter erlagd slutgiltig avgift  återbetalas  avgiften om ersättare kan ta platsen. Du kan kontrollera din hemförsäkrings skydd i många fall kan du utnyttja den vid avbokning.

Flygbiljett

Du ordnar själv med flyg och vi kommer sätta er i kontakt med varandra så att transfer kan samordas. Transfer ingår ej i resan.
 Taxi kostar ca 750:- enkel Malaga flygplats- Nerja, om du åker på egen hand. Vi kan tillhandahålla bra taxibolag som hittar till gården.

Så tycker deltagarna:
- Boendet stort och Fräscht, trivdes bra i mitt rum.
- Maten Topp!!!
- Fantastisk mat.
- Mycket bra vandring
- Bra att det fanns två nivåer på vandringar, Rio chillar var en häftig vandring.
- Personliga förändringar: Lite insikter faller på plats här och där. Piggare känner mig inspirerad av att leva bättre.
- Fantastiskt koncept, Ni är fantastiska personer, alla tre delar skapar en helhet.

Kalender

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti:
Länk till Kammarkollegiet!

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet: 
Länk till information om resegaranti hos Kammarkollegiet!