Detta är ett blogginlägg

Kombucha sprider sig som en löpeld över landet. Något som vi på Yogaresor alltid bjuder våra deltgare på. Just nu läser jag boken Kimchi och Kumbucha av Soki Choi, en bok så fått mycket uppmärksamhet, det vi visste om denna dryck kliver nu in i finrummet dvs det blir en sanning genom hennes forskning. Visst blir vi glada och ännu mer säkra på att det vi gör är det rätta. I forskningen konstateras att de nyttiga bakerierna i Kombucha bidrar till att stärka imunförsvaret, redusera stress, ångest och depression. Även Autism är ett område där hon lägger fram underlag för att de goda tarmbakterierna skapar bättre funktion i tarmen och hjärnan. Vissa studier visar ochså på att om de dåliga tarmbakterierna tar över i tarmen så kan det lägga grunden till Parkinson och alzaimer. Visst är det spännande att tänka att vi själva kan påverka vår hälsa. Är du intresserad av en svampkultur så har jag massor. skaica ett mail så skickar jag till dig. till självkostnadspris, dvs förpackning och porto.

Ta hand om din Tarm i vår. 

Etiketter: kombucha

Kommentera gärna: