Detta är ett blogginlägg

VABRUARI
så är det nya året här och kanske med nya förväntningar på vad som du vill åstakomma under 2019. Själv jobbar jag ständigt med att finna lugnet och harmonin i min vardag. har just kommit hem från Nerja där jag hunnit med massor av trädgårdsarbete men självklart även härliga vandringar med nära och kära. Vabruari står för porten och nu gäller det att bosta sitt imunförsvar, klart vi ska tillåta oss att vara sjuka, jag tror det är kroppen sätt att ge sig själv lite extra vila.trotts det så är det ju skönt om det inte blir för djupgående och långvarigt. Jag har ställt in en av Yogaresorna i vår. så våren 2019 består av en resa med Tomas Frankell 27/4-4/5 det blir en toppenvecka kan jag lova dig. massor av härliga vegetariska rätter härliga stigar att vadra på och naturligtvis YOGA i vår härliga trädgård.

Kommentera gärna: