Detta är ett blogginlägg

Hej vår nya hemsida kommer att innehålla en blogg. På denna blogg kommer du att kunna ta del av resor som vi gjort och planering av kommande resor. Lite om frukt och grönsaker som växer här i Nerja och som för mig varit lite okända tidigare. Om olika yogaformer och självklart vandringar.
Vem är jag? Jag är en levnadsglad entrepenör som efter en tuff cancerbehandling bestämde mig för att göra något som jag länge drömt om. Jag åkte ner till Nerja i Spanien närmare bestämt Spanska solkusten. Där hittade jag de element som jag älskar. Fina berg som jag började utforska. Grönsaker som senare ledde mig till vår ekologiska bonde Antonio och det underbara klimatet där vi kan yoga utomhus året runt. En kraftplats helt enkelt. Efter 12 resor ner med grupper så bestämde min man och jag oss för att  sälja vårt hus i Sverige och förvärva  något i Spanien/Nerja som kunde bli platsen för mina fortsatta resor, och för vår stora familj. Nu har jag har nu genomfört 4 resor till Casa LarWik vårt underbara hem i Nerja. Fler kommer, 4 resor är planerade under 2019 

Kommentera gärna: